Dit boek vertelt de geschiedenis van een bijzonder theemengsel. Het is ook een sprookje over hoe De Theefabriek in Houwerzijl, een paradijs voor de theeliefhebber, had kunnen ontstaan.

Heel lang geleden toen er nog koetsen over de wegen reden, woonden graaf Alec en gravin Eleonora in een prachtig kasteel met een schitterende tuin. Omdat er zoveel werk was om die mooie tuin te onderhouden, hadden ze Ella en Olaf in dienst genomen. Die woonden in een klein huisje aan de rand van het domein. Niemand wist dat Ella naast geurige bloemen en kruiden ook plantjes liet groeien, niet voor de bloemen maar voor de blaadjes. Met die blaadjes maakte ze een bijzonder drankje...

Het verhaal in dit boek is een sprookje van alle tijden over thee en over betovering. Het gaat ook over hoe geld tot ondergang kan leiden en hoe belangrijk is om je hart te laten spreken.
Ben je nieuwsgierig geworden? Dompel je dan onder in de wereld van dit sprookje en vergeet niet er een kopje legendarisch lekkere Sprookjesthee bij te drinken. Misschien kun je de magie dan zelf beleven...

Een fijn boek om (voor te) lezen!

Myriam Roelandt is een in Vlaanderen woonachtige schrijfster. Ze kwam onder de bekoring van het Lauwersmeergebied. Kris van t Klooster, de illustratrice van het boek, is werkzaam bij De Theefabriek.

ISBN 9789460480560

De uitgave telt 32 bladzijden en meet 21 x 21 cm. De oplage telt 500 exemplaren.

Prijs: 10,00 (exclusief verzendkosten).

Informatie en bestellingen


U kunt het boek kopen in de winkel van Antiquariaat Zolderman in Houwerzijl.
U kunt hier klikken om deze uitgave te bestellen of nadere informatie in te winnen.Het boek is ook verkrijgbaar bij De Theefabriek. Daar zijn ook zakjes Sprookjesthee te koop.


Uitgeverij Vliedorp
Havenstraat 2 ~ 9973 PL Houwerzijl ~ 0595 577 247
KvK Groningen 02075723