Workshop ambachtelijk drukken
in Houwerzijl

Gaat u met vakantie naar Groningen? Wilt u een originele kaart met een vakantiegroet sturen naar uw familie en vrienden? Of wilt u een andere korte tekst met de hand zetten en drukken?


In Houwerzijl vindt u bibliofiele drukkerij Triona Pers in Zolderman, een winkel in tweedehands boeken

U kunt hier een workshop ambachtelijk drukken volgen. In twee en een half uur tijd krijgt u informatie over het zetten met loden letters en het drukken op een handpers. Vervolgens vervaardigt u uw eigen tekst. U kiest of u die zelf drukt op een blanco stuk papier of op de achterkant van ansichtkaarten.
De ansichten zijn met de hand gedrukt van houten en loden letters of linosneden. Daarnaast hebben wij een eigen serie fotokaarten uitgebracht van het Hogeland.

De workshop wordt alleen gegeven aan een gezelschap van mensen die lekaar kennen. Er kunnen maximaal vier mensen deelnemen aan een workshop.
De workshop is niet zo geschikt voor kinderen die jonger zijn dan 10 jaar.

De kosten voor een workshop bedragen 45,00 voor een of twee personen. Elke volgende deelnemer betaalt 20,00.
De prijs is inclusief koffie of thee en karton voor 10 kaarten. Gebruikt u voorgedrukte ansichtkaarten, dan rekent u die apart af.

De workshop wordt gegeven van de meivakantie tot eind september. De datum van de workshop spreken we in overleg af.


Informatie

Onze winkel is vaak geopend (maar niet altijd). Als u een workshop wilt volgen, dan is het aan te bevelen via onze contactpagina even een afspraak te maken.
U kunt een workshop cadeau geven. U kunt daarvoor een tegoedbon bestellen.


Onze winkel bevindt zich op loopafstand van het Wad- en Wierdenpad en De Theefabriek.

Wad Blaarkop Groeten uit Houwerzijl