Inkoop tweedehands boeken
Wij hebben momenteel (te) veel voorraad. Dat betekent dat we selectief inkopen. Als u boeken te koop aaanbiedt over Groningen, dan hebben we zeker interesse.

Maar ook andere boeken zijn welkom. Dat geldt bij voorbeeld voor recente romans, zowel Nederlandse als vertaalde literatuur. Helaas hebben we voor wat oudere romans geen interesse.

Omdat het voor ons lastig is in te schatten welke boeken we weer kunnen verkopen, kunnen we helaas geen grote bedragen neertellen voor de inkoop.

Soms bieden we aan de boeken in consignatie te nemen: u krijgt dan een deel van de opbrengst bij verkoop. Worden de boeken niet verkocht, dan mag u ze na een afgesproken tijd weer ophalen.

U kunt ook kiezen voor aankoop van boeken uit onze winkel met korting of voor een tegoedbon.

Soms kan het voor ons alleen uit als we als kringloopbedrijf de boeken voor niets ophalen.

Onze ervaring is dat bij grote partijen vaak heel veel verouderde boeken zitten. Met tegenzin zetten we de boeken die niet verkoopbaar zijn bij het oud papier.Informatie

Belt of mailt u ons als u boeken wilt aanbieden? Wij kunnen langskomen in een gebied tussen (ruwweg) Dokkum, Marum, Roden, Hoogezand-Sappemeer, Warffum. Dus ook in Groningen Stad.

Zolderman Boeken
Havenstraat 2
9973 PL Houwerzijl
telefoon 0595 577247
mail@zolderman.nl